SISTEME AER CONDITIONAT

Fie ca este vara fie ca este iarna sistemul de aer conditionat trebuie utilizat mai ales pentru comfortul dumnaeavoastra dar si pentu functionarea corecta a sistemului autoturismului dumneavoastra.

Nefolosisea sistemului de A/C pe o perioada indelungata grabeste pierderile de freon si imbatranirea premarura a compresorului.

Astfel noi venim in intampinarea dumneavoastra cu o solutie foarte sigura si eficienta si anume sistemul automat ROBINAIR 690 PRO pentru efectuarea curatarii, vidarii si reincarcarii instalatiei cu refrigerant R134a.

Este omologat de DAIMLER CHRYSLER si recomandat de Renault, Citroen, BMW, Ford, Peugeot, Volvo, Land Rover, Jaguar.

Functii:

Este cea mai sigura modalitate de a intretine instalatia de aer conditionat a vehiculului dumneavoastra.

De ce sistemele de incalzire, ventilatie, aer conditionat (HVAC) si in general interioarele masinilor dezvolta in timp un odor neplacut?

Interiorul autovehiculului dumneavoastra nu trebuie sa ramana in stadiul acesta odata ce problema a aparut, tratati sistemul cu Wynn's® AIRCOMATIC™ Ultrasonic HVAC (Heating, Ventilation and Air Conditioning) Cleaning System, care inlatura mirosurile din incalzire, ventilatie si aer conditionat dar si de pe suprafetele din interiorul vehiculului.

Problemele genearatoare de odoruri:

Solutia:

Unitatea AIRCOMATIC foloseste o tehnologie bazata pe ultrasunete pentru a atomiza lichidul AIRCO-CLEAN si a-l transforma intr-o ceata fina care circula prin sistemele de incalzire, ventilatie, aer conditionat (HVAC) si umple interiorul vehiculului.

Aceasta ceata ultrasonica este destinata eliminarii odorurilor neplacute associate cu mucegai, ciuperci si bacterii cat si mirosurile generate de tutun, mancare, bauturi, fluide sau alte surse inclusiv mirosul de statut in general.

Ideal pentru reconditionarea vehiculului cu un miros proaspat si un habitaclu curat.

Ia legatura cu noi

Prin intermediul acestui formular de contact ne puteti solicita informatiile dorite:

Date de Contact

AdresaPrelungirea Ghencea, Nr. 33A,
Sector 6, Bucuresti, cod 61701

Program Service Auto
Luni - Vineri : 08:00 - 17:00
Sambata - Duminica : Inchis

Program Statie ITP
Luni - Vineri : 08:00 - 17:00
Sambata : 08:00 - 13:00
Duminica : Inchis

Telefon 021.440.15.22
0723.256.160 | 0751.234.390

Email antupo_service@yahoo.com