SISTEME INJECTII

CURATAREA INJECTOARELOR CU ULTRASUNETE

INJECTORTREAT G-1000 este instalatia de curatat/centricubat injectoare cu ajutorul proceselor electronice prin intermediul unui microprocessor.
Instalatia efectueaza in mod simultan testul a 4 injectoare, dispunand de programe de lucru ce pot vizualiza si cuantifica consumul de combustibil prin simulare. Este singura instalatie ce poate permite curatarea injectoarelor pe retur, dispunand de display interactiv cu instructiuni pas cu pas a testarii si curatarii.

De ce curatarea cu ultrasunete?

De-a lungul timpului si-a exploatarii injectorului in interiorul sau se creeaza depozite de reziduuri datorita compozitiei organice a benzinei si a impuritatilor din aceasta care totusi trec de filtrele ce ar trebui sa le opreasca.

Aceste impuritati (rasini, ceara, rugina) se depun in extremitatea inferioara a injectorului ajungand sa obtureze sau sa blocheze orificiile prin cvare este pulverizata benzina sau san u mai permita inchiderea perfecta a valvei din injector.
Daca injectorul nu mai pulverizeaza benzina in parametrii initiali, benzina introdusa in cilindru nu mai poate fi controlata si in concordanta cu regimul de functionare a motorului, atunci functionarea in conditii normale a motorului este compromisa.

Cum se manifesta si ce se intampla?

Avantajele curatarii

Aplicatii

Motoarele cu alimentare pe benzina si diesel - Operatia se recomanda la fiecare 20.000-30.000 km.

CURATAREA SISTEMELOR DE INJECTIE CU SOLUTIE

Aceasta operatiune se executa fara demontarea injectoarelor cu ajutorul unei solutii speciale. Operatia este compatibila pentru motoarele cu alimentare pe benzina si diesel. Se recomanda repetarea operatiei la fiecare 20.000 – 30.000 km.

Avantaje

Ia legatura cu noi

Prin intermediul acestui formular de contact ne puteti solicita informatiile dorite:

Date de Contact

AdresaPrelungirea Ghencea, Nr. 33A,
Sector 6, Bucuresti, cod 61701

Program Service Auto
Luni - Vineri : 08:00 - 17:00
Sambata - Duminica : Inchis

Program Statie ITP
Luni - Vineri : 08:00 - 17:00
Sambata : 08:00 - 13:00
Duminica : Inchis

Telefon 021.440.15.22
0723.256.160 | 0751.234.390

Email antupo_service@yahoo.com