Geometrie roti

Efectuarea geometriei la rotile autoturismului este una dintre operatiunile pe care orice posesor de autovehicul trebuie sa o realizeze periodic, pentru a preveni aparitia de evenimente rutiere nedorite sau a uzurii premature a unora dintre componentele sistemului de directie si suspensie. Instalatia de geometrie masoara toate unghiurile cu ajutorul unui sistem camera cu 8 senzori CCD cu o raza de masurare +/-25 de grade numita VISION 20/20.

O geometrie deficitara a rotilor conduce la:

  • efecte nedorite in ceea ce priveste traiectoria autovehiculului pe suprafata de rulare
  • eforturi sporite ale conducatorului auto în a mentine directia autovehiculului
  • uzura rapida, prematura si neuniforma a anvelopelor
  • consum excesiv de carburant
  • uzura prematura a pieselor care fac parte din ansamblul sistemului de directie, cu implicatii directe in ceea ce priveste siguranta participantilor la trafic si implicand costuri apreciabile

Din aceste cauze, se recomanda ca, la momentul schimbarii unui element al sistemului de directie (bieleta, bucsa, pivot, capat de bara etc.), sau al sistemului de suspensie (amortizor, arc) sa se efectueze geometria rotilor, pentru corectarea eventualelor deficiente care apar odata cu aceste schimbari.

In service-ul companiei noastre orice astfel de inlocuire sau interventie este urmata de efectuarea geometriei rotilor, pentru prevenirea situatiilor dificile sau a pericolelor care pot pune in pericol participantii la traficul rutier.

Ia legatura cu noi

Prin intermediul acestui formular de contact ne puteti solicita informatiile dorite:

Date de Contact

AdresaPrelungirea Ghencea, Nr. 33A,
Sector 6, Bucuresti, cod 61701

Program Service Auto
Luni - Vineri : 08:00 - 17:00
Sambata - Duminica : Inchis

Program Statie ITP
Luni - Vineri : 08:00 - 17:00
Sambata : 08:00 - 13:00
Duminica : Inchis

Telefon 021.440.15.22
0723.256.160 | 0751.234.390

Email antupo_service@yahoo.com